University bug

View previous topic View next topic Go down

University bug

Post by JackLim626 on Tue 02 Apr 2013, 17:33

After enrolling my sims to the university, my sims start moving.
After the loading of Sims University, it didn't show my sims. It show "Create a sim", "Move in a household" and "Choose Household". It's just like when starting a new game.

Except this, the game also crash randomly in the Sims University, first the screen is darker, then the screen is completely dark, it's like the new items (White boards, skeletons and other University Life stuff) is making the game crash. I press the "~", "1", "2", "3", and "4" keys randomly to control the time also cause the game to crash.
Help
What he said.

JackLim626
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Assassin's Creed Series, Resident Evil Series, The Sims 3 Series
Male Posts : 34
Points : 2084
Reputation : 0
Join date : 2012-03-10
Age : 19

View user profile

Back to top Go down

Re: University bug

Post by invalidusername on Tue 02 Apr 2013, 19:42

Backup and remove "Documents/Electronic Arts/Sims 3", then try sending a sim off to University.
avatar
invalidusername
=D Child of Admin =D
=D Child of Admin =D

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims, Assassin's Creed (All), Elder Scolls, Dragon Age : Origins, Harvest Moon, Mario, Zelda, Psychonauts, SimCity, House of the Dead : Overkill, Magic: The Gathering, Saint's Row, Civilization 5, The Witcher
Female Posts : 2043
Points : 4563
Reputation : 219
Join date : 2011-10-20
Age : 24
Location : Michigan

View user profile

Back to top Go down

Re: University bug

Post by JackLim626 on Fri 05 Apr 2013, 08:47

Nope, it doesn't work. The loading of a world take a long time

JackLim626
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Assassin's Creed Series, Resident Evil Series, The Sims 3 Series
Male Posts : 34
Points : 2084
Reputation : 0
Join date : 2012-03-10
Age : 19

View user profile

Back to top Go down

Re: University bug

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sat 06 Apr 2013, 12:06

Hello,

The long loading is normal, what you did is like a "factory reset" and loading a world for the first time takes longer.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20087
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum