Having trouble with the World Adventures installation.[SOLVED]

View previous topic View next topic Go down

Having trouble with the World Adventures installation.[SOLVED]

Post by DrVornoff on Tue 16 Apr 2013, 22:39

I installed the base game with no problems, and I've started the installation process for World Adventures, but here's where I'm hitting some problems.

I've started step 3 in the installation guide, but when I run the patch in the Crack 1 folder, it comes out as a string of random symbols. I think that means it's written in a different alphabet, Cyrillic if I had to guess. The other patches don't work at all because it says they're coded for the wrong region. I set up my game region as USA.

How can I fix this? Can I skip all of them and just apply the manual patch instead?

EDIT: On a hunch, I tried the manual patch approach and the installation of WA and the other expansion packs is going smoothly now. Sorry for the unnecessary thread. When technology breaks down, I sometimes jump the gun and ask for help even when it turns out I don't really need it.

DrVornoff
Beginner
Beginner

Posts : 1
Points : 1655
Reputation : 0
Join date : 2013-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Having trouble with the World Adventures installation.[SOLVED]

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Thu 18 Apr 2013, 10:19

Hello,

No problem, we're here to help Smile
Don't hesitate to post if you have questions or problems again.
Happy simming The Sims Plumbob 1 topic closed.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20091
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum