Debug issue ! please help !

View previous topic View next topic Go down

Debug issue ! please help !

Post by ashtonparker on Thu 20 Jun 2013, 02:12

"Unhandled page fault on read access to 0x00000000 at address 0x0000000. Do you wish to debug it?"

This error pops up even before the launcher loads. I was playing The Sims perfectly fine until I installed Supernatural and Seasons and then I received a "no disk" error && then I applied the ultimate fix and im still having this issue. any help would be appreciated. Thank you!

ashtonparker
Beginner
Beginner

Posts : 8
Points : 1591
Reputation : 0
Join date : 2013-06-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Debug issue ! please help !

Post by Phoebe on Thu 20 Jun 2013, 09:30

Hello,

Do you have custom contents or mods?

_________________
avatar
Phoebe
Super Spammer
Super Spammer

Windows version :
  • .

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims series, Elder Scrolls Skyrim, The Walking Dead, Sacred I-II, Fables,Vampire Masquerade Bloodlines, Civilization, Don't Starve, Popmundo
Female Posts : 783
Points : 2768
Reputation : 119
Join date : 2012-09-17
Age : 28
Location : Neverland

View user profile

Back to top Go down

Re: Debug issue ! please help !

Post by ashtonparker on Fri 21 Jun 2013, 19:18

No I do not have custom content or mods !

ashtonparker
Beginner
Beginner

Posts : 8
Points : 1591
Reputation : 0
Join date : 2013-06-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Debug issue ! please help !

Post by Phoebe on Fri 21 Jun 2013, 20:32

Hello,

You need to patch your game, and I suggest doing with manually with this patch

After download is complete, open the file and let it update the game. Then crack your game again with Mac version of Ultimate Fix. You can read the guide in the file, it explains clearly what to do. But still, you have any questions, feel free to ask me.

Good luck!

_________________
avatar
Phoebe
Super Spammer
Super Spammer

Windows version :
  • .

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims series, Elder Scrolls Skyrim, The Walking Dead, Sacred I-II, Fables,Vampire Masquerade Bloodlines, Civilization, Don't Starve, Popmundo
Female Posts : 783
Points : 2768
Reputation : 119
Join date : 2012-09-17
Age : 28
Location : Neverland

View user profile

Back to top Go down

Re: Debug issue ! please help !

Post by ashtonparker on Sat 22 Jun 2013, 00:09

UPDATE ! 

So I uninstalled everything and reinstalled only the base game and Pets expansion. I installed the manual patch and applied the cracks to the game from the ultimate fix and I am still having the same issue. The debug code changed to "0x0000000c at address 0x004e5fa6" though . ):

ashtonparker
Beginner
Beginner

Posts : 8
Points : 1591
Reputation : 0
Join date : 2013-06-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Debug issue ! please help !

Post by Phoebe on Sat 22 Jun 2013, 11:11

Oh, sorry to hear that.

We have been dealing with this situation for many times and all I can do is right now to offer you this post about this problem. Read and follow the instructions. I hope it helps.

Good luck!

_________________
avatar
Phoebe
Super Spammer
Super Spammer

Windows version :
  • .

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims series, Elder Scrolls Skyrim, The Walking Dead, Sacred I-II, Fables,Vampire Masquerade Bloodlines, Civilization, Don't Starve, Popmundo
Female Posts : 783
Points : 2768
Reputation : 119
Join date : 2012-09-17
Age : 28
Location : Neverland

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum