After Effects Loading MediaCore Problem.

View previous topic View next topic Go down

After Effects Loading MediaCore Problem.

Post by cezra31 on Sat 10 Aug 2013, 06:10

Hello,

I have a problem with my After Effects CS6. Last March I can use it smoothly (that is the last time I used it. I thought). And now when I load it, it stuck at loading MediaCore. 


ScreenShot:

I search in google, and it said stop the process of QTservices and etc. 

But I don't have it in my Processes.

Any ideas?

_________________
Regards,
cezra31









Loop
Start playing when buffered ( Only Notify

) -
%
Smart Buffer
Estimated Time:
Donate to SmartVideo!
Global Preferences
avatar
cezra31
Posting Master
Posting Master

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims 3, Left 4 Dead, NBA 2k, Warcraft III, Need For Speed, League of Legends
Male Posts : 500
Points : 2767
Reputation : 55
Join date : 2012-03-25
Age : 19
Location : I'm right here beside you.

View user profile

Back to top Go down

Re: After Effects Loading MediaCore Problem.

Post by Joker on Sat 17 Aug 2013, 08:28

If its pirated and you update it etc....

If you don't have latest MS Visual Studio.......................

Low graphics.............

Slow computer/or old................

Latency problems........

All these are reasons.

You can check them out or just uninstall completely then install.

Joker
Posting Lord
Posting Lord

Windows version :
  • Windows 7
  • Windows XP

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Generals Zero Hour; Counter Strike Source; Call of Duty; Total War; Warcraft III; Civilization IV; World In Conflict; Age of Empires II; Company of Heroes; Jedi Knight; Sins of a Solar Empire; StarCraft II; The Sims 3; FIFA 13.
Male Posts : 179
Points : 1849
Reputation : 9
Join date : 2013-06-30
Age : 21
Location : Internet

View user profile

Back to top Go down

Re: After Effects Loading MediaCore Problem.

Post by cezra31 on Tue 20 Aug 2013, 07:51

I didn't update it.

I know I don't have latest MS Visual Studio.

So, I'm gonna try it! Thanks pal.

_________________
Regards,
cezra31









Loop
Start playing when buffered ( Only Notify

) -
%
Smart Buffer
Estimated Time:
Donate to SmartVideo!
Global Preferences
avatar
cezra31
Posting Master
Posting Master

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims 3, Left 4 Dead, NBA 2k, Warcraft III, Need For Speed, League of Legends
Male Posts : 500
Points : 2767
Reputation : 55
Join date : 2012-03-25
Age : 19
Location : I'm right here beside you.

View user profile

Back to top Go down

Re: After Effects Loading MediaCore Problem.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum