Help ! (multiple problems?)

View previous topic View next topic Go down

Help ! (multiple problems?)

Post by imqeebby on Sat 28 Sep 2013, 13:01

I didn't know what to title it, but i recently uninstall Sweet Treats Stuff & i'd built a house prior to the uninstall, my game wouldn't save after i put sims in it, it had an error code (6 or 12,13, i think) so I "Moved out w/ household" & I also exported my house, & i finally just exited the game. Then I uninstalled Sweet Treats. I used no content for it in the house, but now when i place my house ALL of the content is GONE. even the non-custom content. I spent over 12 hours building the house Sad .. Oh well.. Does anyone know if this could be fixed? I haven't installed the house in my exports folder either. & also, in the save game where i'd saved the house before it was finished, the house & the entire lot is gone. It was in Starlit Shores.

THANKS!

Edit: Tried the exported file, it also did not work. Same problem


Last edited by imqeebby on Sat 28 Sep 2013, 13:57; edited 2 times in total (Reason for editing : specifying)

_________________
The Sims Plumbob 1 :newfag:
avatar
imqeebby
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 7

Favourite games : The Sims (1,2,3) , Urbz: Sims in the City , Saints Row (2,3) , Grand Theft Auto: San Andreas , COD
Female Posts : 7
Points : 1825
Reputation : 0
Join date : 2012-11-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Help ! (multiple problems?)

Post by The_gh0stm4n on Sat 05 Oct 2013, 21:15

imqeebby wrote:I didn't know what to title it, but i recently uninstall Sweet Treats Stuff & i'd built a house prior to the uninstall, my game wouldn't save after i put sims in it, it had an error code (6 or 12,13, i think) so I "Moved out w/ household" & I also exported my house, & i finally just exited the game. Then I uninstalled Sweet Treats. I used no content for it in the house, but now when i place my house ALL of the content is GONE. even the non-custom content. I spent over 12 hours building the house Sad .. Oh well.. Does anyone know if this could be fixed? I haven't installed the house in my exports folder either. & also, in the save game where i'd saved the house before it was finished, the house & the entire lot is gone. It was in Starlit Shores.

THANKS!

Edit: Tried the exported file, it also did not work. Same problem

Hello and sorry for the delay,

But right now it's me who has to carry the main burden of answering posts in this section of the forum...

Anyhow, I can only suspect what the reason for that may be; do you have the "Seasons" expansion installed ? Hold Ctrl + Shift + C to open the cheat console. Type testingcheatsenabled true and hit enter. Now, if you hold the Shift key and left-click somewhere on the ground and change the season, does it make any difference ? (you might have to try all seasons to see if the stuff in your house re-appears).



_________________
Respectfully,

The_gh0stm4n
G4TW Forum Gatekeeper



avatar
The_gh0stm4n
VETERAN Moderator
Inspector General & Forum O.G.
VETERAN Moderator Inspector General & Forum O.G.

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims 3, L.A. Noire, Saints Row, Red Faction, Minecraft, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Titanfall, Team Fortress 2, Darkest Hour, GTA V, GTA: San Andreas, S.W.A.T. 4, Counter-Strike, Hitman, Borderlands, Fallout, Dishonored, Call of Duty, Battlefield, The Binding of Isaac: Afterbirth†, Enter the Gungeon.
Male Posts : 14441
Points : 19166
Reputation : 2037
Join date : 2012-11-02
Location : The Situation Room

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum