Showtime loads but can not use items etc. [SOLVED]

View previous topic View next topic Go down

Showtime loads but can not use items etc. [SOLVED]

Post by Becksibee on Mon 16 Jun 2014, 22:59

Hello everyone,

I have Showtime installed along with a few other expansions and stuff packs. It was working however now I can not buy items from that pack. If I've previous used an item from that pack and it's in my home I can use the eye dropper to copy an item and that works no problem. I've tried to re-use the fixes on it but it's still the same problem. Has anyone experience this before? 

Thank You in advance

 :newfag:


//EDIT

Ive solved it, was thinking about it after I posted this and while at a friends and it had some how partially uninstalled. It showed the item images and the prices but no info. Anyway I came back and thought I would uninstall and then reinstall it and when I went to uninstall it wasn't listen so I just reinstalled and working like a charm now 

Becksibee
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Assassins Creed 2, Sims, GTA
Posts : 3
Points : 1495
Reputation : 0
Join date : 2014-06-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Showtime loads but can not use items etc. [SOLVED]

Post by The_gh0stm4n on Sat 21 Jun 2014, 09:19

@Becksibee wrote:Hello everyone,

I have Showtime installed along with a few other expansions and stuff packs. It was working however now I can not buy items from that pack. If I've previous used an item from that pack and it's in my home I can use the eye dropper to copy an item and that works no problem. I've tried to re-use the fixes on it but it's still the same problem. Has anyone experience this before? 

Thank You in advance

 :newfag:


//EDIT

Ive solved it, was thinking about it after I posted this and while at a friends and it had some how partially uninstalled. It showed the item images and the prices but no info. Anyway I came back and thought I would uninstall and then reinstall it and when I went to uninstall it wasn't listen so I just reinstalled and working like a charm now 


Hello and sorry for the late reply,

Thank you for sharing that fix though ! Very Happy  I'm sure it can help other people with similar issues.

If you have any other questions, feel free to open a new topic. Have fun with the game ! Topic closed.


 The Sims Plumbob 1 

_________________



Forum Rules // Forum FAQ // All G4TW Downloads // G4TW The Sims 4 Gallery Collection // How YOU can help seeding!

How to install The Sims Medieval // The Sims 2 Overview // How to install The Sims 3 // TS3 Expansion install checklist // How to install The Sims 4


Feel free to e-mail me for general questions about G4TW, Site navigation & Support, if you don't get a reply after 24 hours of opening a new Forum topic!

avatar
The_gh0stm4n
VETERAN Moderator
Inspector General & Forum O.G.
VETERAN Moderator Inspector General & Forum O.G.

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims 3, L.A. Noire, Saints Row, Red Faction, Team Fortress 2, Overwatch, PvZ: Garden Warfare, GTA: San Andreas, GTA V, Counter-Strike, Hitman, Borderlands, Fallout, COD, Battlefield, The Binding of Isaac: Afterbirth †, Government simulation & Military strategy games, S.W.A.T 4.
Male Posts : 16238
Points : 21638
Reputation : 2341
Join date : 2012-11-02
Location : Bellisarius Hall

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum