My Custom Content Is Installed according to the launcher but it itsn showing up in my game

View previous topic View next topic Go down

My Custom Content Is Installed according to the launcher but it itsn showing up in my game

Post by cyberthot on Fri 25 Jul 2014, 04:05

I have a mac, all expansions installed minus the katy perry one, and the game runs fine, I just dont see my CC. I have the Ultimate Fix, and It's updated correctly, It's just my CC Help  Noob

cyberthot
Beginner
Beginner

Female Posts : 4
Points : 1244
Reputation : 0
Join date : 2014-07-22

View user profile

Back to top Go down

Re: My Custom Content Is Installed according to the launcher but it itsn showing up in my game

Post by coffeejunkie on Sat 26 Jul 2014, 19:51

Ok

Than we'll start with the base.
In your Documents > Electronic Arts > The Sims 3 folder, delete the following :

- CasPartCache.package
- compositorCache.package
- scriptCache.package
- simCompositorCache.package
- socialCache.package

Always in The Sims 3 folder -> find Thumbnails folder and delete
- CASThumbnails.package
- ObjectsThumbails.package


Don't worry, the game will re-create those files. Just be patient as those last thumbnails files shows your catalogue, so the game will take time to recreate all those images ...

_________________
You need a coffee cup of tea
avatar
coffeejunkie
Posting Freak
Posting Freak

Favourite games : The Sims 3
Posts : 162
Points : 1485
Reputation : 29
Join date : 2014-06-28
Location : http://tech-hippie.com

View user profile http://www.tech-hippie.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum