framework mod not working

View previous topic View next topic Go down

framework mod not working

Post by luvpudds on Mon 18 Aug 2014, 08:00

Hello all. Having an issue and I hope this goes here. Im trying to do the framework setup. I have had it before but my game went all cookoo a few days ago. I noticed that my game would make a new Electronic Arts folder every single time I start the game up, which is why, I assume, that my saved games keep going away any the mods no longer work. SO how do I stop my game from making these folders over and over. I have completely uninstalled several times using youruninstaller. I really dont know what the problem could be. I have been googling but to no avail! please tell me someone can help.

luvpudds
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15
Points : 1686
Reputation : 0
Join date : 2012-05-16
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: framework mod not working

Post by Shamrock on Mon 18 Aug 2014, 20:33

Hello,
That is a weird error.
How can you be sure that it creates a new folder every time? (sorry, but it seems highly unlikely...)

_________________
Kind regards,


Shamrock  





Please PM or e-mail me for any help or advice!

Shamrock
RETIRED Moderator
Guarding the Forum
RETIRED ModeratorGuarding the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims 3 (series), Warcraft III, Civilization V, Vampire Bloodlines, Football Manager 2012, Pokemon games
Male Posts : 3179
Points : 5519
Reputation : 360
Join date : 2012-03-06
Location : On the slim border between sane and insane

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum