The Sims Medieval Still Asks For CD (Temp Fix) [SOLVED]

View previous topic View next topic Go down

The Sims Medieval Still Asks For CD (Temp Fix) [SOLVED]

Post by x.ForgetMeNot.x on Wed 24 Aug 2011, 15:56

I am using DAEMON Tools Lite, followed the instructions in both the Installation and Mounting guide, but the game still asks for the CD. I have encountered a load of problems since the 2.0.113, including the Options menu not working and sitting at Create-A-Sim with the Ultimate Fix. Please help.

x.ForgetMeNot.x
Beginner
Beginner

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Elder Scrolls, The Sims 3, The Sims Medieval
Female Posts : 2
Points : 2305
Reputation : 0
Join date : 2011-08-24
Location : United States

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims Medieval Still Asks For CD (Temp Fix) [SOLVED]

Post by Adwomin on Wed 24 Aug 2011, 16:20

Hello,

I'm sure there must have been a mistake during the Mounting process.
Did you Mount the image under a DT virtual drive or a SCSI virtual drive?
You must use SCSI.

_________________
Bonsoir, friend.


~ Nobody's gril. ~
avatar
Adwomin
free society
free society

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : GTA Series, Cities: Skylines, Prison Architect, Borderlands series
Female Posts : 19210
Points : 1026478
Reputation : 2259
Join date : 2010-03-12
Age : 16
Location : Del Perro Heights

View user profile https://www.games4theworld.org

Back to top Go down

Re: The Sims Medieval Still Asks For CD (Temp Fix) [SOLVED]

Post by x.ForgetMeNot.x on Wed 24 Aug 2011, 16:35

Mounting under SCSI worked. It runs perfectly now, thank you so much.

x.ForgetMeNot.x
Beginner
Beginner

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Elder Scrolls, The Sims 3, The Sims Medieval
Female Posts : 2
Points : 2305
Reputation : 0
Join date : 2011-08-24
Location : United States

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims Medieval Still Asks For CD (Temp Fix) [SOLVED]

Post by Adwomin on Wed 24 Aug 2011, 16:53

@x.ForgetMeNot.x wrote:Mounting under SCSI worked. It runs perfectly now, thank you so much.
Hello,

Ah, great. I'm glad it works now. Have fun playing!

_________________
Bonsoir, friend.


~ Nobody's gril. ~
avatar
Adwomin
free society
free society

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : GTA Series, Cities: Skylines, Prison Architect, Borderlands series
Female Posts : 19210
Points : 1026478
Reputation : 2259
Join date : 2010-03-12
Age : 16
Location : Del Perro Heights

View user profile https://www.games4theworld.org

Back to top Go down

Re: The Sims Medieval Still Asks For CD (Temp Fix) [SOLVED]

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum