Problem with Hidden Springs

View previous topic View next topic Go down

Problem with Hidden Springs

Post by MelissaAnneU on Sat 17 Sep 2011, 19:19

Hey There:

I noticed as I have just started playing Hidden Springs, the rejuvenating center doesn't look like the one in the images that I have seen????

Does this mean other things might be wrong?

Please Help
Melissa

Smile

//EDIT

Please forgive me, I made a mistake.

MelissaAnneU
Posting Nerd
Posting Nerd

Posts : 50
Points : 2334
Reputation : 1
Join date : 2011-08-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with Hidden Springs

Post by Adwomin on Sat 17 Sep 2011, 23:18

Hello,

So, problem solved?

_________________
Bonsoir, friend.


~ Nobody's gril. ~
avatar
Adwomin
free society
free society

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : GTA Series, Cities: Skylines, Prison Architect, Borderlands series
Female Posts : 19211
Points : 1026422
Reputation : 2253
Join date : 2010-03-12
Age : 16
Location : Del Perro Heights

View user profile https://www.games4theworld.org

Back to top Go down

Re: Problem with Hidden Springs

Post by amitrnout on Tue 24 Jan 2012, 22:39

Hi Everyone,

I am not sure if this is the correct section to post this problem but I am a first time user and I beg your pardon if I am posting in the wrong section.

The issue is that I have downloaded Hidden Springs for my sims 3 but whenever I try to play that town everything that loads up is red in colour. All the other towns load fine but its only the Hidden Springs one that does not work properly. Its the same thing happening with any new world that I install. The game plays ok but everything is red in color. The built-in towns (Bridgeport, Twin Brook) work fine though.

I would really appreciate if you could help me out and guide me in the right direction.

I have the following expansion packs installed:

World Adventures, Ambitions, Late night & Generations.

I have tried updating the game and also tried using the ultimate fix but its still the same.

Please Help.


Last edited by amitrnout on Tue 24 Jan 2012, 23:02; edited 1 time in total (Reason for editing : Got an update to the issue)

amitrnout
Beginner
Beginner

Posts : 3
Points : 2100
Reputation : 0
Join date : 2012-01-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with Hidden Springs

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Tue 24 Jan 2012, 23:14

Hello,
Are your video drivers up to date?

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20088
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with Hidden Springs

Post by amitrnout on Tue 24 Jan 2012, 23:31

Lady ElDi wrote:Hello,
Are your video drivers up to date?

Yes video drivers are all updated, I have also tried uninstalling and re-installing all the games but its still doing the same thing.

Only new worlds that i install appear in red color.

amitrnout
Beginner
Beginner

Posts : 3
Points : 2100
Reputation : 0
Join date : 2012-01-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with Hidden Springs

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Wed 25 Jan 2012, 09:56

Hello,
Are you using mods or cc at all?

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20088
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with Hidden Springs

Post by amitrnout on Wed 25 Jan 2012, 10:57

Lady ElDi wrote:Hello,
Are you using mods or cc at all?

no CC or mods. have also tried using only the base game but still the same issue

amitrnout
Beginner
Beginner

Posts : 3
Points : 2100
Reputation : 0
Join date : 2012-01-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem with Hidden Springs

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Wed 25 Jan 2012, 11:06

Hello,
Well its an odd problem for sure, I can't seem to find anything about it at all.I've never heard of this problem and the only suggestion I have to offer is to re download the world and try again, or have a look at the videooptions in the options menu.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20088
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum