Not Launching

View previous topic View next topic Go down

Not Launching

Post by littlemissbug on Fri 25 Sep 2015, 02:07

I downloaded the fix and installed it (following the instructions) but all that happens when I launch (as admin) is a very small window opens in the corner, my display blinks, then nothing happens. I don't get any errors or any notification that something went wrong or something launched. 
I've uninstalled and reinstalled the game (and fix & GTW), I've updated the video drivers, I have the folders on the exception list in my anti-virus, and nothing is working. 

Can anyone help?  Crying or Very sad Crying or Very sad
avatar
littlemissbug
Beginner
Beginner

Posts : 5
Points : 871
Reputation : 0
Join date : 2015-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Not Launching

Post by SeoY on Sun 27 Sep 2015, 05:52

Hi there, @littlemissbug! Very Happy

Was the game working before, or is this the first time that you are installing the game?

If you had it installed before, try temporarily renaming and moving the folder located at Documents\Electronic Arts\The Sims 4. See if it changes anything.

Please, let us know how it goes. Good luck!

_________________
"The capital lies before us my friend. What a sombre place it seems and one that holds the answers to many a mystery." - Quirrel.


"Isn't this a wonderful spot for a rest? I so love the sound of the rain upon glass."
avatar
SeoY
Minecraft Moderator
MC Wizard & Keeper of the Realm
Minecraft Moderator MC Wizard & Keeper of the Realm

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Hollow Knight, Dishonored, Bioshock Infinite, Bioshock 1-2, The Sims series, Terraria, Metro 2033, Metro: Last Light, Batman: Arkham series, Ōkami, Metal Gear Solid series, The Binding of Isaac, Silent Hill, Ace Attorney, Civilization V, Portal 2, Minecraft
Male Posts : 1726
Points : 3641
Reputation : 298
Join date : 2013-10-12
Age : 21
Location : City of Tears

View user profile

Back to top Go down

Re: Not Launching

Post by littlemissbug on Tue 29 Sep 2015, 02:06

I had it installed before but then (I can't remember if it was doing this before or after I updated) I was having trouble opening it, so I decided to reinstall. I tried what you asked and the same thing happened. All that was in the new generated folder (C:\Users\...\Documents\Electronic Arts\The Sims 4) is four files (clientDB, Config, Options, UserData.lock) and the empty mod folder with the .cfg file. I don't know if that information is useful but. it's not even running long enough to load in all the folders.
avatar
littlemissbug
Beginner
Beginner

Posts : 5
Points : 871
Reputation : 0
Join date : 2015-04-14

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum