Worked fine until I installed expansion

View previous topic View next topic Go down

Worked fine until I installed expansion

Post by theletterkaye on Fri 16 Oct 2015, 00:13

The Sims worked fine until I decided to add the get to work expansion. Now whenever I try to open it it says that ts4.exe has been changed or removed and it won't open. 

Helppp???

theletterkaye
Beginner
Beginner

Posts : 2
Points : 687
Reputation : 0
Join date : 2015-10-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Worked fine until I installed expansion

Post by Ageha on Fri 16 Oct 2015, 16:16

The game installation is base game -> Get to Work (GTW) -> ultimate fix. Unfortunately if you decide to install GTW after the latest ultimate fix, the game most likely won't work. 

Try using the fix again or reinstall the game in the above order and see if it helps.



Mod edit: moved to the right section. Smile 

- Carlos
avatar
Ageha
Quartermaster Rookie
The Sims 4 Mod
Quartermaster Rookie The Sims 4 Mod

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Assassin's Creed Series, Mass Effect + Dragon Age Series, The Sims Series, Saints Row: The Third/IV, Mirror's Edge/Catalyst
Female Posts : 1204
Points : 2151
Reputation : 173
Join date : 2015-09-09
Age : 25
Location : Skyhold

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum