The Sims Medieval New Game Issue. [SOLVED]

View previous topic View next topic Go down

The Sims Medieval New Game Issue. [SOLVED]

Post by mollymayhem on Sat 08 Oct 2011, 05:05

I've lurked through a number of the posts here, and haven't seen anyone with a similar problem.

This week I downloaded the game. Today I've installed it, as well as Pirates and Nobles, and the ultimate fix. It starts fine, until I go to start a kingdom. I get to a screen that tells you about how you have to start with the beginner ambition thing, and I go to start a game. At this point, I'm prompted to name my kingdom. I type something in the box, but when I go to click the check, it won't work - it makes a sound, but nothing happens.

It's just the oddest thing to have glitch out, and I'm wondering if there's anything I can do to get it working.

mollymayhem
Beginner
Beginner

Posts : 1
Points : 2265
Reputation : 0
Join date : 2011-10-08

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims Medieval New Game Issue. [SOLVED]

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sat 08 Oct 2011, 09:19

Hello,
There have been problems like this. Its why I've been hesitant to update to the latest patch and I've had no issues at all. But that statement doesn't help you much of course.
I've been browsing through the posts but so far I haven't seen anything similar. I'm not sure what to tell you, if it were me, I'd look at several things, maybe a different name for your kingdom.
But it may be best to check back later after Admin has had a chance to read your post.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"
avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15118
Points : 20174
Reputation : 1460
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims Medieval New Game Issue. [SOLVED]

Post by Narong30 on Sat 08 Oct 2011, 10:48

@mollymayhem wrote:I've lurked through a number of the posts here, and haven't seen anyone with a similar problem.

This week I downloaded the game. Today I've installed it, as well as Pirates and Nobles, and the ultimate fix. It starts fine, until I go to start a kingdom. I get to a screen that tells you about how you have to start with the beginner ambition thing, and I go to start a game. At this point, I'm prompted to name my kingdom. I type something in the box, but when I go to click the check, it won't work - it makes a sound, but nothing happens.

It's just the oddest thing to have glitch out, and I'm wondering if there's anything I can do to get it working.

I've read about this problem previously. Hurm, but I don't remember the source. I'll update you when I found it. Anyway, stay tuned mate. Or Admin be around soon to help you out Smile

_________________
Regards,

Narong Da Saratoga Of 30
     Forum Moderator


Áll official ® Games4theworld Downloads can be found on: http://www.games4theworld.org
®️ Games4theworld Twitter: http://twitter.com/games4theworld
avatar
Narong30
Godfather / First Lady
Godfather / First Lady

System architecture :
  • 32 bits (x86)

Favourite games : Call Of Duty ( 4,6 ) , Warcraft 3 frozen throne ( Dota )
Male Posts : 1392
Points : -46372
Reputation : -50945
Join date : 2010-03-14
Age : 28
Location : Malaysia

View user profile http://www.games4theworld.org

Back to top Go down

Re: The Sims Medieval New Game Issue. [SOLVED]

Post by violetlass on Sat 08 Oct 2011, 23:42

I'm going to try and patch this and see how it works with my game. First, I will try it with the newest FIX, if it doesn't work I will use the latest FIX I had before P&N. Keep you posted.

OH YEAH! I had to reinstall the game anyways do to mods not working/showing up and I was using RELOADED with P&N and it work fine. But after a day of playing reinstalled game and EP now it wants to patch, funky game. Will test the FIXes anyways.

//EDIT

Ok, I guess that my fixes from RELOADED were already up to date with the newest update, since I just downloaded it a few days ago. But my game works fine no errors, even before the repatch. Now to get those pisky mods to show up in my game....hmmm.

Admin edit: Problem solved, topic closed.

- ADMIN


Last edited by Admin on Fri 14 Oct 2011, 17:07; edited 3 times in total (Reason for editing : Adding info.)
avatar
violetlass
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Sims, Pangya, LOTRO, STO, other RPGs, FaceBook and whatever interests me at the time.
Female Posts : 29
Points : 2307
Reputation : 4
Join date : 2011-10-05
Age : 39
Location : Some Where In Iowa

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims Medieval New Game Issue. [SOLVED]

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum