Unable to start: The content of your user data directory were created by a new user...

View previous topic View next topic Go down

Unable to start: The content of your user data directory were created by a new user...

Post by Kiaki_ on Mon 07 Dec 2015, 20:59

The other week I installed Get to work, and it was fine.
But then I had to format my computer.
So here I am... I installed Sims 4 the other day, and just did the Sims 4 Get to work, however it didn't open, and when it did, it came up with this message...



I don't understand what the Ultimate fix it to apply it, a little help would be much appreciated :)

Kiaki_
Beginner
Beginner

Posts : 2
Points : 687
Reputation : 0
Join date : 2015-12-07

View user profile

Back to top Go down

Fixed it!

Post by Kiaki_ on Tue 08 Dec 2015, 12:27

I fixed the problem, I went into my firewall and windows defender to try and sort it, but still nothing... Ended up going to bin folder and deleted the default file! Sorted it instantly.

Kiaki_
Beginner
Beginner

Posts : 2
Points : 687
Reputation : 0
Join date : 2015-12-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Unable to start: The content of your user data directory were created by a new user...

Post by The_gh0stm4n on Tue 08 Dec 2015, 15:03

Kiaki_ wrote:I fixed the problem, I went into my firewall and windows defender to try and sort it, but still nothing... Ended up going to bin folder and deleted the default file! Sorted it instantly.


Welcome to the forum,


Thanks for sharing this solution ! It seems that for different people, different solutions can apply here. See this post for example, which I wrote a while ago, and the comments of some other users:
http://games4theworld.bestgoo.com/t20396-unable-to-start-the-contents-of-your-user-data-directory-were-created-by-a-newer-version-of-the-sims-4


An interesting problem, but what all solutions have in common is that they are easy to apply, making this error less dreadful. Thanks again for sharing. Very Happy  Carlos is tha man

_________________
Respectfully,

The_gh0stm4n
G4TW Forum Gatekeeper



avatar
The_gh0stm4n
VETERAN Moderator
Inspector General & Forum O.G.
VETERAN Moderator Inspector General & Forum O.G.

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims 3, L.A. Noire, Saints Row, Red Faction, Minecraft, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Titanfall, Team Fortress 2, Darkest Hour, GTA V, GTA: San Andreas, S.W.A.T. 4, Counter-Strike, Hitman, Borderlands, Fallout, Dishonored, Call of Duty, Battlefield, The Binding of Isaac: Afterbirth†, Enter the Gungeon.
Male Posts : 14433
Points : 19157
Reputation : 2037
Join date : 2012-11-02
Location : The Situation Room

View user profile

Back to top Go down

Yes!

Post by aariestheory on Thu 10 Dec 2015, 07:43

Kiaki_ wrote:I fixed the problem, I went into my firewall and windows defender to try and sort it, but still nothing... Ended up going to bin folder and deleted the default file! Sorted it instantly.
This worked for me.....Thank you so much for posting it!

aariestheory
Beginner
Beginner

Posts : 1
Points : 681
Reputation : 0
Join date : 2015-12-10

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum