My game doesn't recognize all my cc (All 141 mods aren't showing up)

View previous topic View next topic Go down

My game doesn't recognize all my cc (All 141 mods aren't showing up)

Post by PLGreendale on Fri 18 Dec 2015, 17:59

So i'm now playing with the 32 bits (did fresh install because windows defender removed my rldorigin file) and my cc doesn't show up. From all of the 141 mods only 1 is showing up (script mod). I searched all of the topics that could maybe relate to this but either it's a Origin error problem fix or enabling the custom content in the game. But i already enabled it and i still have the cracked RldOrigin.dll file Why. What should I do?

So these are my mods (I have 141 mods, all are updated and working fine in the newest patch)



And then I enabled the (script) mods ingame and restarted again..



But then nothing shows up.. Sigh Wat.

avatar
PLGreendale
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 10

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Sims 3, Sims 4, Fallout 4, IMVU
Female Posts : 13
Points : 925
Reputation : 0
Join date : 2015-05-11
Age : 17
Location : The netherlands

View user profile

Back to top Go down

Re: My game doesn't recognize all my cc (All 141 mods aren't showing up)

Post by PLGreendale on Sat 19 Dec 2015, 12:50

I fixed it ._.

First I backed up my mods and then i deleted the mods folder to see is the game generates a new one, so it did. Then I put one if my subfolders (i sorted all my mods out) and started the game and then it worked. Facepalm
avatar
PLGreendale
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 10

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Sims 3, Sims 4, Fallout 4, IMVU
Female Posts : 13
Points : 925
Reputation : 0
Join date : 2015-05-11
Age : 17
Location : The netherlands

View user profile

Back to top Go down

Re: My game doesn't recognize all my cc (All 141 mods aren't showing up)

Post by The_gh0stm4n on Sun 20 Dec 2015, 03:29

PLGreendale wrote:I fixed it ._.

First I backed up my mods and then i deleted the mods folder to see is the game generates a new one, so it did. Then I put one if my subfolders (i sorted all my mods out) and started the game and then it worked. Facepalm


Hello,


Thanks for sharing the fix with us (I'm probably going to make a post about it, in the "Fixes", section). Smile  So one of your mods caused the issue ? I know that if you - accidentally - edit your Resource.cfg text file inside the Mods-folder, then it can lead to problems with mods not showing up or functioning properly. 

Arrow The latter happened to me once.  Oh my...

_________________
Respectfully,

The_gh0stm4n
G4TW Forum Gatekeeper




avatar
The_gh0stm4n
VETERAN Moderator
Inspector General & Forum O.G.
VETERAN Moderator Inspector General & Forum O.G.

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims 3, L.A. Noire, Saints Row, Red Faction, Minecraft, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Titanfall, Team Fortress 2, Darkest Hour, GTA V, GTA: San Andreas, S.W.A.T. 4, Counter-Strike, Hitman, Borderlands, Fallout, Dishonored, Call of Duty, Battlefield, The Binding of Isaac: Afterbirth†, Enter the Gungeon.
Male Posts : 14462
Points : 19189
Reputation : 2037
Join date : 2012-11-02
Location : The Situation Room

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum