Families won't load

View previous topic View next topic Go down

Families won't load

Post by JacieJ69 on Thu 21 Jul 2016, 07:08

Hello. Not sure if anyone has had this problem so I'm sorry if this has come up before. I recently used the newest Ultimate fix to update my game and now my families won't load. I can create new families but once I try to move them on to a lot it goes to a loading screen then just takes me to Manage Worlds. I was able to make a house for one family but when I created a second family it won't load either one or any of my previous families before the update. I followed the instructions for the update and even uninstalled and reinstalled the game itself. Not sure if I did anything wrong, but if someone could help me I would greatly appreciate it. Smile
avatar
JacieJ69
Beginner
Beginner

Posts : 13
Points : 1877
Reputation : 0
Join date : 2012-09-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Families won't load

Post by simmer_tony on Thu 21 Jul 2016, 11:30

Hello,
that error was fixed in previous patches.
Only problem is that you have outdated mods. Try going throughyour mos folder and see if you have any outdated mods.

_________________
Talk to my left hand
Simmer Tony
Trying to be helpful here on forum 
The Sims 3 plumbob HUNGRY? The Sims 3 plumbob 

The Sims Plumbob 1 YELL INCOHERENT LANGUAGE AT THE SKY The Sims Plumbob 1
avatar
simmer_tony
Extreme Poster
Extreme Poster

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows 10

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims series, Just Dance series, Grand Theft Auto series, Tomb Raider Reboot, Telltale Games, Far Cry 3 & 4
Male Posts : 439
Points : 1612
Reputation : 58
Join date : 2014-12-06
Location : Zagreb, Croatia

View user profile

Back to top Go down

Re: Families won't load

Post by JacieJ69 on Thu 21 Jul 2016, 15:48

Ok thank you I'll try that
avatar
JacieJ69
Beginner
Beginner

Posts : 13
Points : 1877
Reputation : 0
Join date : 2012-09-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Families won't load

Post by JacieJ69 on Thu 21 Jul 2016, 16:01

I took my mods folder out and it worked. Thanks so much! I have so many mods not sure where to start lol. Guess I'll have to delete and get new ones. LOL
avatar
JacieJ69
Beginner
Beginner

Posts : 13
Points : 1877
Reputation : 0
Join date : 2012-09-21

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum