Llamas all over. [SOLVED]

View previous topic View next topic Go down

Llamas all over. [SOLVED]

Post by JD1 on Tue 08 Nov 2016, 09:15

Hello,

I have llama icons all over Newcrest world, I saw an old thread where there was a hotfix but now it says it's obsolete, what am I supposed to do to fix that?

I installed EPs in the right order with the ultimate fix last.

JD1
Beginner
Beginner

Posts : 2
Points : 293
Reputation : 0
Join date : 2016-11-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Llamas all over. [SOLVED]

Post by The_gh0stm4n on Tue 08 Nov 2016, 15:27

@JD1 wrote:Hello,

I have llama icons all over Newcrest world, I saw an old thread where there was a hotfix but now it says it's obsolete, what am I supposed to do to fix that?

I installed EPs in the right order with the ultimate fix last.


Hello and welcome to the Forum @JD1,


Did you download and install the LATEST Ultimate fix? Because that error shouldn't be a problem at all anymore (the obsolete 'hotfix' is pratically included in that latest Ultimate fix).
http://games4theworld.bestgoo.com/t18086-the-sims-4-ultimate-fix

Did you also use WinRAR for extracting the games?
avatar
The_gh0stm4n
VETERAN Moderator
Inspector General & Forum O.G.
VETERAN Moderator Inspector General & Forum O.G.

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims 3, L.A. Noire, Saints Row, Red Faction, Minecraft, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Titanfall, Team Fortress 2, Darkest Hour, GTA: San Andreas, S.W.A.T. 4, Counter-Strike, Hitman, Borderlands, Fallout, Dishonored, Call of Duty, Battlefield, The Binding of Isaac: Afterbirth†
Male Posts : 14104
Points : 18713
Reputation : 1989
Join date : 2012-11-02
Age : 30
Location : San Fierro

View user profile

Back to top Go down

Re: Llamas all over. [SOLVED]

Post by JD1 on Tue 08 Nov 2016, 15:56

My bad, I thought I had the latest ultimate fix I guess I didn't, I have no idea why it didn't work yesterday, I reinstalled and replaced the files and it's working now  Oh my...





Mod edit: problem solved, topic closed. Feel free to open a new topic anytime again you need more help. In the meantime, have fun! Very Happy

- The_gh0stm4n

JD1
Beginner
Beginner

Posts : 2
Points : 293
Reputation : 0
Join date : 2016-11-08

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum