Not sure if this is a bug?

View previous topic View next topic Go down

Not sure if this is a bug?

Post by paperfriend on Tue 22 Nov 2011, 22:05

Basically my adult sims in one of the families that ive been playing their pictures in the relationship panel are greyed out as if they are on the free vacation however they are still playable the grey box just never seems to dissapear. At the time of the free vacation alert popping up so did one for a graduation, they went to that not the vacation. Is there anyway I can get rid of the grey box? As I said they are playable and theres been no problems thus far with them it just gets annoying seeing it there. I have tried resetting sims and moving lots etc but nope it still stays Sad

paperfriend
Beginner
Beginner

Posts : 7
Points : 2189
Reputation : 0
Join date : 2011-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Not sure if this is a bug?

Post by Adwomin on Wed 23 Nov 2011, 16:08

Hello,

I think I heard about this problem a long time ago.
Do you have any Custom Content and/or Mods?

_________________
Bonsoir, friend.


~ Nobody's gril. ~
avatar
Adwomin
free society
free society

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : GTA Series, Cities: Skylines, Prison Architect, Borderlands series
Female Posts : 19211
Points : 1026423
Reputation : 2253
Join date : 2010-03-12
Age : 16
Location : Del Perro Heights

View user profile https://www.games4theworld.org

Back to top Go down

Re: Not sure if this is a bug?

Post by paperfriend on Wed 23 Nov 2011, 22:56

Nope I have no mods and the only custom content that I have are store items. Also noticed today while playing for a while that it may be causing an issue with job performance as one of the adults who has a job the performance bar isnt going up nor down and before it was fine.

paperfriend
Beginner
Beginner

Posts : 7
Points : 2189
Reputation : 0
Join date : 2011-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Not sure if this is a bug?

Post by Adwomin on Thu 24 Nov 2011, 21:13

paperfriend wrote:Nope I have no mods and the only custom content that I have are store items. Also noticed today while playing for a while that it may be causing an issue with job performance as one of the adults who has a job the performance bar isnt going up nor down and before it was fine.
Hello,

Please try removing all CC and then restart your game.
Also try playing on the lowest settings and updating your GPU drivers to the latest version.

_________________
Bonsoir, friend.


~ Nobody's gril. ~
avatar
Adwomin
free society
free society

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : GTA Series, Cities: Skylines, Prison Architect, Borderlands series
Female Posts : 19211
Points : 1026423
Reputation : 2253
Join date : 2010-03-12
Age : 16
Location : Del Perro Heights

View user profile https://www.games4theworld.org

Back to top Go down

Re: Not sure if this is a bug?

Post by paperfriend on Sat 26 Nov 2011, 00:54

It's still the same, it's not that big a deal really and I don't fancy starting the family again so i'll stick with it for the time being as theres been no problems so far so I might be alright. Thank you very much for the help though Smile

paperfriend
Beginner
Beginner

Posts : 7
Points : 2189
Reputation : 0
Join date : 2011-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Not sure if this is a bug?

Post by Adwomin on Sat 26 Nov 2011, 12:29

paperfriend wrote:It's still the same, it's not that big a deal really and I don't fancy starting the family again so i'll stick with it for the time being as theres been no problems so far so I might be alright. Thank you very much for the help though Smile
Hello,

You're welcome. Sorry I couldn't be of any useful help.
I'll let Lady ElDi take a look at this topic, maybe she can help.

_________________
Bonsoir, friend.


~ Nobody's gril. ~
avatar
Adwomin
free society
free society

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : GTA Series, Cities: Skylines, Prison Architect, Borderlands series
Female Posts : 19211
Points : 1026423
Reputation : 2253
Join date : 2010-03-12
Age : 16
Location : Del Perro Heights

View user profile https://www.games4theworld.org

Back to top Go down

Re: Not sure if this is a bug?

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sun 04 Dec 2011, 16:35

Hello,
I don't have a lot of time right now, but you may try the error trap http://www.the-isz.com/nraas/index.php?/topic/2018-the-errortrap-patch-126-version-46-updated-2011-oct-23/

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20089
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum