Missing Content

View previous topic View next topic Go down

Missing Content

Post by leafy on Fri 17 Mar 2017, 21:52

So, I just recently installed all of the sims expansion packs and the base game and got past the "unable to start" error by reading the instructions on how to do so

but when I started up the game, it's as if there are no expansion packs installed. Is there anything that can be done about this?


[EDIT] Okay so upon realising my mistake (I applied the ultimate fix like an idiot) I removed the fix and replaced it once more with the sims city living files and now the game simply crashes on startup


Last edited by leafy on Sat 18 Mar 2017, 00:21; edited 2 times in total (Reason for editing : Have a new problem)
avatar
leafy
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Ace Attorney, Jet Set Radio
Female Posts : 4
Points : 591
Reputation : 0
Join date : 2016-03-19
Age : 20
Location : The Green Place

View user profile http://leafjuice.tumblr.com

Back to top Go down

Re: Missing Content

Post by MilosGamerSRB on Sat 18 Mar 2017, 21:38

You must have all the expansion packs installed on The Sims 4 so the game can work, also disable Origin before starting The Sims 4. Also follow the instructions from here.

_________________
The Sims Plumbob 1   MilosGamerSRB  The Sims Plumbob 1  


The Sims 3 plumbob SIMS Series are king The Sims 3 plumbob
avatar
MilosGamerSRB
Posting Freak
Posting Freak

Windows version :
  • Windows 10

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims series (expansion pack: Island Paradise,Late Night, Seasons), Grand Theft Auto series, Fishao, Minecraft, ROBLOX
Male Posts : 116
Points : 672
Reputation : 6
Join date : 2016-06-08
Age : 18
Location : Belgrade, Serbia

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum