0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

View previous topic View next topic Go down

0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by jockey673 on Sat 31 Mar 2012, 10:04

0K I G0T ALL THE SIMS 3 GAMES AND EXPANSI0NS INSTALLED F0LL0WED THE INSTRUCTI0NS PRESISLY DID THE UPDATED ULTIMATE FIX 3-16-12 I BELEAVE ANY WAY MY GAME IS UPDATED T0 1.33.2 AND F0R S0ME REAS0N WHEN I CLICK 0N THE GAME THE LAUNCHER NEVER P0PS UP BUT IN MY PR0CESSES IT SH0WS UP EVEN AFTER I RESTART MY C0MPUTER I ADDED THE CRACKS LIKE I WAS SUPP0SED T0 AND WHEN I WAS SUPP0SED T0 I MEAN IS THERE SUMTHING THAT I AM MISSING??? PLEASE HELP ME I HAVE BEEN W0RKING 0N TRYING T0 GET THIS T0 W0RK F0R ALM0ST 9 AND A HALF H0URS AND I REALLY D0NT WANT T0 UNINSTALL AND REINSTALL AGAIN F0R THE 4TH TIME... I HAVE TEAM VIEWER S0 IF Y0U W0ULD LIKE T0 D0UBLE CHECK F0R ME THAT W0ULD BE SWEET THATS IF ANY0NE HERE HAS TIME PLEASE AND THANK Y0U!!!


Last edited by Lady ElDi on Sun 01 Apr 2012, 09:50; edited 2 times in total (Reason for editing : F0RG0T T0 MENTI0N THAT WHEN I CLICK 0N THE CRACK T0 RUN THE GAME 0R THE SIMS 3 APPLICATI0N IT GIVES ME A BLACK SCREEN AND THEN SAYS THE SIMS 3 HAS ST0PPED W0RKING S0 I HAVE T0 G0 INT0 MY TASK MANAGER AND END THE PR0CESS CAUSE ITS N0T RESP0NDING)

jockey673
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 24
Points : 2066
Reputation : 0
Join date : 2012-03-30

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sat 31 Mar 2012, 10:10

Hello,

Start by trying to start without the launcher. On low end pc's it can take forever for the launcher to start (10-15 minutes on my end, which is why I never use it!).
You can bypass the launcher by starting the game from the TS3W.exe in the base game\bin. More about that here.
If it doesn't work, let me know.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20089
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by jockey673 on Sat 31 Mar 2012, 10:13

THE TSW3 IS WHAT I CLICKED 0N AND IT BRINGS ME T0 A BLACK SCREEN AND THEN TASK MANAGER SAYS THE SIMS 3 IS N0T RESP0NDING IM REALLY STUMPED I NEVER HAD PR0BLEMS INSTALLING GAMES WITH CRACKS BEF0RE IDK WHAT I C0ULD HAVE MESSED UP IF I DID AT ALL....0H AND BTW IM RUNNING WIND0WS 7 64 BIT 0S 0N A T0SHIBA SATELLITE LAPT0P D0NT THINK THAT WILL HELP MUCH BUT I FIGURED I W0ULD TELL U WHAT IM RUNNING IT 0N

jockey673
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 24
Points : 2066
Reputation : 0
Join date : 2012-03-30

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sat 31 Mar 2012, 10:17

Hello,

Could you show a screenshot of the folder you copied the crack to? One that shows a detailed view of the folder please so file types, date modified etc. along with the folders' path.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20089
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by jockey673 on Sat 31 Mar 2012, 10:41

H0W W0ULD I G0 AB0UT TAKING A SCREEN SH0T I D0NT KN0W IF I HAVE A PR0GRAM F0R THAT...

//EDIT

HERE ARE THE 2 I JUST T00K

//EDIT

HERE WE G0!!!!! MY AP0L0GIES


Last edited by Lady ElDi on Sat 31 Mar 2012, 10:54; edited 3 times in total (Reason for editing : THEY G0T NAMED BACKWARD S0 2 IS 1 AND 1 IS 2)

jockey673
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 24
Points : 2066
Reputation : 0
Join date : 2012-03-30

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sat 31 Mar 2012, 10:52

Hello,

Ok that looks ok to me. Are you using mods/cc at all?

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20089
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by jockey673 on Sat 31 Mar 2012, 10:57

N0PE N0 M0DS WAS G0ING T0 USE THE DECENS0R M0D BUT I WANTED T0 GET THE GAME W0RKING FIRST BEF0RE I WENT AND D0WNL0ADED ANY M0DS 0R ANYTHING F0R IT I JUST HAVE N0 IDEA WHAT C0ULD BE WR0NG....WHEN I APPLIED THE FIX I C0PIED ALL THE FILES FR0M THE F0LDERS AND PUT THEM IN THE RIGHT PLACES THEN I WENT AND UPDATED MANUALLY AND IT SAID I ALREADY HAD 1.33 BUT I UPDATED AGAIN T0 BE SURE AND IT SAID IT WAS AT 1.33 STILL WHEN IT WAS FINISHED APPLIED THE CRACK AND THAT WAS IT I HAVE N0 0THER IDEA WHAT I CAN D0 I HAVE TEAM VIEWER LIKE I SAID IF ANY0NE WANTS T0 GIVE IT A SH0T ILL PM EVERYTHING INSTEAD 0F PUTTING THE INF0 0N THE F0RUM

jockey673
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 24
Points : 2066
Reputation : 0
Join date : 2012-03-30

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sat 31 Mar 2012, 11:01

Hello,

I'm not sure this can be fixed with teamviewer at the moment.
Did you check how your pc does with the systemrequirements? Look here.
Also, have a look at these, some of these might help with crashing/freezing issues.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20089
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by jockey673 on Sat 31 Mar 2012, 11:08

IM ASSUMING THAT AS L0NG AS IT CAN RUN THE BASE GAME THAT IT SH0ULD DEFF RUN ALL THE EXPANSI0NS AND S0 0N IM G0ING T0 TRY THE SEC0ND STEP ALS0 BUT WANTED T0 SH0W U WHAT THAT C0MBATIBILTY TEST SAID...


Last edited by jockey673 on Sat 31 Mar 2012, 11:10; edited 1 time in total (Reason for editing : I NEVER USED M0DS 0R CUST0M C0NTENT JUST WHAT CAME IN THE T0RRENTS THAT I D0WNL0ADED FR0M PBAY FR0M HERE AND 0NLY USED THE ULTIMATE FIX CRACK)

jockey673
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 24
Points : 2066
Reputation : 0
Join date : 2012-03-30

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sat 31 Mar 2012, 11:11

Hello,

That looks good for the base game, but the systemrequirements changed slightly with Pets, specifically the graphics requirements. Though that manifests itself in another way.
Go ahead and try the crash/freeze suggestions and let us know the result.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20089
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by jockey673 on Sat 31 Mar 2012, 11:48

N0PE I DID AS THE VIDE0 F0R WIND0WS SAID AB0UT PUTTING ALL THE EXE. FILES INCLUDING THE EXPANSI0NS THR0UGH THE DEP 0R WHATEVER IT IS JUST LIKE THE VIDE0 S0 I HAVE N0 IDEA I HAD SIMS 3 0N HERE B4 BUT I HAD T0 DELETE IT IT WAS A RAZ0R 1911 RELEASE WASNT T0 G00D GLITCHY AND CH0PPY BUT IT RAN I HAVE N0 CLUE WHAT T0 D0 ANY SUGGESTI0NS?

jockey673
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 24
Points : 2066
Reputation : 0
Join date : 2012-03-30

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sat 31 Mar 2012, 11:54

Hello,

How about running in win 95 compatibility mode or as administrator?

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20089
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by jockey673 on Sat 31 Mar 2012, 12:02

I TRIED ADMIN AND IF FR0ZE

jockey673
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 24
Points : 2066
Reputation : 0
Join date : 2012-03-30

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sat 31 Mar 2012, 12:11

Hello,

Ok try reapplying the fix and the manual patch.
I know it seems pointless, but it has been known to solve some people's issues.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20089
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by jockey673 on Sat 31 Mar 2012, 12:50

i reapplied the fix and it still gives me the same thing a black screen that freezes and the launcher w0nt p0p up s0 idk anym0re suggesti0ns i can try

YES AND IN THE BEGINNING I UPDATED 0FF 0F THE D0WNL0AD MANAGER ALL THE WAY THEN USED THE ULTIMATE FIX.. I JUST BEEN AT THIS F0R ALM0ST 11 H0URS STRAIGHT I JUST D0NT UNDERSTAND WHAT I AM D0ING WR0NG...I GUESS IM JUST T0 MUCH 0F A Noob lol!


Last edited by jockey673 on Sat 31 Mar 2012, 13:09; edited 1 time in total

jockey673
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 24
Points : 2066
Reputation : 0
Join date : 2012-03-30

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sat 31 Mar 2012, 13:06

Hello,

Did you also reapply the patch?

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20089
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by jockey673 on Sat 31 Mar 2012, 13:14

YES AND IN THE BEGINNING I UPDATED 0FF 0F THE D0WNL0AD MANAGER ALL THE WAY THEN USED THE ULTIMATE FIX.. I JUST BEEN AT THIS F0R ALM0ST 11 H0URS STRAIGHT I JUST D0NT UNDERSTAND WHAT I AM D0ING WR0NG...I GUESS IM JUST T0 MUCH 0F A Noob lol! lol!

//EDIT

YEA I DID LADY ELDI CL0SED THAT T0PIC 0UT CAUSE I ENDED UP GETTING MASTER SUITE AND SH0WTIME T0 INSTALL FINALLY BUT WHEN I G0 T0 PLAY IT THE LAUNCHER NEVER SH0WS UP 0NLY IN MY TASK MANAGER UNDER PR0CESSES IT D0ES AND WHEN I CLICK THE TSW3 0R TS3W I GET A BLACK SCREEN AND IT FREEZES BRING UP TASK MANAGER AND IT SAYS ITS N0T RESP0NDING I HAVE N0 CLUE WHAT I C0ULD HAVE D0NE WR0NG AB0VE I HAVE SCREENSH0TS 0F WHERE I PUT THE CRACKS I EVEN DID THE DEP THING

//EDIT

M DEBATING IF I SH0ULD REINSTALL THEM ALL 0VER AGAIN 0R N0T I WILL WAIT UNTIL I HEAR FR0M S0ME0NE I JUST D0NT WANNA HAVE T0 D0 IT F0R THE 4TH TIME YA KN0W...CAUSE I BEEN D0ING IT N0N ST0P I JUST DNT HAVE ANY 0THER 0PTI0NS I BELEAVE BUT HEY THATS JUST ME EVERY0NE HERE SEEMS T9 HAVE M0RE KN0WLEDGE IN THIS THEN ME S0 IL WAIT F0R A RESP0NSE 0N SUGGESTI0NS

jockey673
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 24
Points : 2066
Reputation : 0
Join date : 2012-03-30

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by lolz-4-life on Sat 31 Mar 2012, 14:04

Delete please that post en post it in your older post as a edit alright?
it isnt a chat room dont reply on your self

_________________

"Feel free to ask anything you want!
There are no stupid questions only stupid answers!"



Lolz-4-life


Forum Developer






How to install The Sims 3 correctly: http://games4theworld.bestgoo.com/t1171-must-read-how-to-install-the-sims-3-correctly-must-read
The Sims 3 Ultimate Fix: http://games4theworld.bestgoo.com/t752-the-sims-3-ultimate-fix-should-fix-most-of-your-problems
Áll ®️ Games4theworld Downloads can be found on: http://www.games4theworld.org and thepiratebay.org/user/games4theworld

lolz-4-life
Developer
Some kind of Einstein
Developer Some kind of Einstein

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows XP
  • Windows 98
  • Windows 95

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims 3, The Saboteur, Tropico
Male Posts : 127
Points : 2189
Reputation : 16
Join date : 2012-03-26
Age : 22
Location : The Netherlands

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sat 31 Mar 2012, 14:59

lolz-4-life wrote:Delete please that post en post it in your older post as a edit alright?
it isnt a chat room dont reply on your self

Hello,

Yes please do edit your post rather than replying to it if you didn't get any replies yet.
Other than that I am not sure what to tell you at this point. If you're sure you've added all the exe's to the DEP and running as admin or in win95 compatibility mode doesn't do it for you I'm not sure what else you can try.
I realize this is already a fresh install, but try this: Drag and drop the The Sims 3 folder to your desktop from My Documents\Electronic Arts and see if your game will start.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20089
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by jockey673 on Sat 31 Mar 2012, 19:50

0K I A0P0L0GIZE IM STILL NEW T0 THE WH0LE F0RUM THING....BUT IM G0ING T0 TRY T0 REINSTALL IT WITH0UT UPDATING FR0M THE LAUNCHER JUST INSTALL ALL THE PACKS THEN APPLY THE ULTIMATE FIX THEN THE MANUAL UPDATE D0 U THINK THAT MIGHT D0 THE TRICK.... WIN 95 M0DE DIDNT W0RK AND IM PRETTY P0SITIVE THAT I PLACED ALL THE EXE. FILES IN THE RIGHT PLACE THR0UGH THE DEP I F0LL0WED AS THE VIDE0 SAID...BUT I WILL UPDATE AFTER REINSTALL T0 LET Y0U KN0W IF I FIXED IT 0R N0T....THANKS

jockey673
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 24
Points : 2066
Reputation : 0
Join date : 2012-03-30

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by Adwomin on Sun 01 Apr 2012, 00:34

Hello,

Don't forget to restart your PC after uninstallation, but prior to reinstallation!

After that, install all the games you want, but do not apply any cracks. When you finished installing all the games you want, follow these instructions:


1. Download and apply this manual patch:
http://games4theworld.bestgoo.com/t1870-can-t-update-the-sims-3-to-v133-fix-manual-patch-updated
(Re-do it if the wizard tells you already have the latest version of
the game)
2. Re-download and re-apply the latest version of the Fix: http://games4theworld.bestgoo.com/t752-the-sims-3-ultimate-fix-should-fix-most-of-your-problems
3. Start the game and let us know the result. Good luck!

_________________
Bonsoir, friend.


~ Nobody's gril. ~
avatar
Adwomin
free society
free society

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : GTA Series, Cities: Skylines, Prison Architect, Borderlands series
Female Posts : 19211
Points : 1026423
Reputation : 2253
Join date : 2010-03-12
Age : 16
Location : Del Perro Heights

View user profile https://www.games4theworld.org

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by jockey673 on Sun 01 Apr 2012, 02:46

0K ADMIN D0 INSTALL THE PATCH THAT IS IN THE EXPANSI0NS CRACK F0LDER LIKE F0R WA?? CAUSE WHEN I DID THAT THEN USED THE UPDATES IN CRACK 3 MY C0MPUTER STARTED T0 FREEZE S0 W0NDERING IF I SH0ULD JUST INSTALL THE BASE GAME THEN UPDATE WITH0UT PATCHING IT THEN USE THE ULTIMATE FIX STEPS T0 FINISH AFTER I GET EVERYTHING INSTALLED WILL THIS W0RK?

P.S. D0 U THINK THE CHANGES I MADE T0 REGEDIT CAN BE CAUSING IT??


EDIT//:

I D0WNL0ADED THE 1.29 SUPERPATCH WHEN I WENT T0 UPDATE THE BASE GAME T0 1.29 IT P0PPED UP SAYING THAT THERE IS AN I/0 DEVICE ERR0R I CLICKED RETRY AND IT WENT AWAY THEN TELLING ME T0 INSERT DISK 1 S0 I TRIED THE START DISK THAT DIDNT W0RK THEN I TRIED THE DISK 1 AND THAT DIDNT W0RK IS THERE IM S0METHING IM MISSING? AFTER I DID THAT BTW I CLICKD 0N THE DESKT0P SH0RTCUT F0R THE LAUNCHER AND IT SAID THAT IT C0ULDNT BE F0UND?? WHATS THAT AB0UT? IM REINSTALLING AGAIN H0PEFULLY S0ME0NE SUGGESTS S0METHING S0 I DNT HAVE T0 KEEP INSTALLING AND UNINSTALLING ETC THIS WH0LE WEEKEND I
D0WNL0ADED THESE THURSDAY AND STILL CANT GET THEM FIGURED 0UT RIGHT T0 W0RK..


EDIT//:

HERE ARE S0ME SCREEN SH0TS 0F WHAT IM EXPERIENCING WITH THE 1.29 SUPERPATCH




EDIT//: 0K HAVE FINALLY INSTALLED THEM ALL AND I HAVE THEM W0RKING F0R THE M0MENT THAT I SEE S0 FAR THIS IS WHAT I DID..

1. INSTALLED BASE GAME

2. THEN UPDATED T0 PATCH 1.33 THEN INSTALLED THE EXPANSI0NS IN THE 0RDER THAT I HAVE WHICH IS THE RELEASE 0RDER INSTALLING EVERY UPDATE THE DL MANAGER GAVE ME

3. THEN REFERRED T0 THE ULTIMATE FIX F0R EACH EXPANSI0N WHICH SINCE I HAVE ALL I DID ALL STEPS BUT I NEVER RE DID THE UPDATE T0 1.33 JUST WENT AN CRACKED IT AND IT W0RKS

I WANNA THANK EVERY0NE HERE F0R THE HELP AND I WILL BE P0STING AGAIN IF I RUN INT0 ANY M0RE TR0UBLES THANKS AGAIN EVERY0NE AND THANKS GAMES4THEW0RLD F0R THE EXCELLENT GAMES!!!!!!!!


jockey673
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 24
Points : 2066
Reputation : 0
Join date : 2012-03-30

View user profile

Back to top Go down

Re: 0K I G0T THEM ALL INSTALLED.[SOLVED]

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sun 01 Apr 2012, 09:49

Hello,
That's good to hear and you're welcome Smile
Don’t hesitate to post if you have questions or problems again!
Happy simming The Sims Plumbob 1 topic closed.


_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20089
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum