I've done absolutely everything

View previous topic View next topic Go down

I've done absolutely everything

Post by govermint on Fri 25 May 2012, 01:42

Ok so I've gone through your sim fixes page 1-5 done it all.

I cracked and recracked and cracked again after doing anything, I added all the files to the dep.

Before adding the files to the dep, my game would play for about maybe 10-15 minutes, freeze and i'd have to ctrl alt delete out of it and it would say sims3 has stopped working ect.

After adding to the dep, my game plays for about 10-15 minutes, freezes, i have to ctrl alt delete again, but this time there is no pop up saying its stopped working, but my desktop is a different size, give it about 2 minutes give or take and itll go back to normal or i have to keep pressing alt tab and i can open the game up again but it only will work for a minute before freezing again.

I have no custom content or anything just all the sims expansions, ive done everything I can think of.

and yes my system is well over qualified to play sims so thats not the issue:
windows 7
intel core i5-2500k 3.3ghz
8gbs of ram
amd radeon hd 6790 1gb

Mod edit: Topic moved to the right section.

- Lady ElDi

govermint
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 4
Points : 1914
Reputation : 0
Join date : 2012-05-25

View user profile

Back to top Go down

Re: I've done absolutely everything

Post by Aɾყα on Fri 25 May 2012, 07:57

Hello,

Please answer the following questions so that we may troubleshoot.
Which expansions are you using?
What's your base game version?
Did you use the fix and the manual patch?
Are all your drivers and windows updates up to date?
Are you on a laptop?
Did it stop working at some point, or have you always experienced these problems?

_________________




"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
Aɾყα
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15105
Points : 20008
Reputation : 1430
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: I've done absolutely everything

Post by govermint on Fri 25 May 2012, 17:05

Which expansions are you using? all of them. world adventure, town life, high end loft, ambitions, late night, fast lane, outdoor, generations, pets, master suite, and showtime
What's your base game version? 1.33, the newest one, manually done from your download of the patch.
Did you use the fix and the manual patch? yes, I used the ultimate fix and the manual patch and i've gone through all the 5 step process after using both of those.
Are all your drivers and windows updates up to date? yes
Are you on a laptop? no
Did it stop working at some point, or have you always experienced these problems? it worked when I just had pets installed and nothing else, and I downloaded a bunch of separate expansions, installed them all, it didn't work. so i deleted them all, then I downloaded you guys pack of like everything but showtime and something else i think, followed everything as it should have been. it didn't work before i installed showtime either just from downloading the base and expansions all together.

govermint
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 4
Points : 1914
Reputation : 0
Join date : 2012-05-25

View user profile

Back to top Go down

Re: I've done absolutely everything

Post by Aɾყα on Fri 25 May 2012, 20:28

Hello,

Ok that's clear, thank you.
How about the other things to try on this page?

_________________




"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
Aɾყα
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15105
Points : 20008
Reputation : 1430
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: I've done absolutely everything

Post by govermint on Fri 25 May 2012, 21:43

Lady ElDi wrote:Hello,

Ok that's clear, thank you.
How about the other things to try on this page?

Yeah I have tried them all...lol

govermint
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 4
Points : 1914
Reputation : 0
Join date : 2012-05-25

View user profile

Back to top Go down

Re: I've done absolutely everything

Post by Aɾყα on Sat 26 May 2012, 09:19

Hello,

Ok, please wait for Admin to reply. I'm sure there's a solution.

_________________




"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
Aɾყα
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15105
Points : 20008
Reputation : 1430
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: I've done absolutely everything

Post by Adwomin on Sat 26 May 2012, 19:11

Hello,

Sure there is. Please contact me via the Forum's chatbox when you see me online on the Forum, so we can troubleshoot via TeamViewer.

_________________
Bonsoir, friend.


~ Nobody's gril. ~
avatar
Adwomin
free society
free society

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : GTA Series, Cities: Skylines, Prison Architect, Borderlands series
Female Posts : 19211
Points : 1026345
Reputation : 2242
Join date : 2010-03-12
Age : 15
Location : Del Perro Heights

View user profile https://www.games4theworld.org

Back to top Go down

Re: I've done absolutely everything

Post by govermint on Tue 24 Jul 2012, 18:26

I've been on for the last few days at random times, when are you planning to be on next so we schedule something, my life just got unbusy, sorry its been so long.

govermint
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Male Posts : 4
Points : 1914
Reputation : 0
Join date : 2012-05-25

View user profile

Back to top Go down

Re: I've done absolutely everything

Post by Aɾყα on Tue 24 Jul 2012, 19:30

Hello,

Admin isn't available for the next few days, I'd try in about a week or so. Our timezone is GMT +1, try during the evening hours.

_________________




"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
Aɾყα
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15105
Points : 20008
Reputation : 1430
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum