Expansion Packs Doesn't Show on Installer. [SOLVED]

View previous topic View next topic Go down

Expansion Packs Doesn't Show on Installer. [SOLVED]

Post by soydios on Mon 11 Jun 2012, 16:16

Hello, long time lurker first time poster.

I have one problem, the expansion packs that I have installed which is near on everyone apart from Generations, Medieval and Showtime. Doesn't show up as installed in the installer, obviously this doesn't matter as they work in game. But it is nice to see what you have installed, any help would be appreciated.



//EDIT

doesn't matter I have fixed this, I'll try and explain how I did it later when I'm home

soydios
Beginner
Beginner

Male Posts : 12
Points : 2010
Reputation : 0
Join date : 2012-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Expansion Packs Doesn't Show on Installer. [SOLVED]

Post by Adwomin on Tue 12 Jun 2012, 20:13

Hello,

Glad to hear you solved the problem!
I'll keep this topic open, please do let us know your solution!

_________________
Bonsoir, friend.


~ Nobody's gril. ~
avatar
Adwomin
free society
free society

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : GTA Series, Cities: Skylines, Prison Architect, Borderlands series
Female Posts : 19211
Points : 1026423
Reputation : 2253
Join date : 2010-03-12
Age : 16
Location : Del Perro Heights

View user profile https://www.games4theworld.org

Back to top Go down

Re: Expansion Packs Doesn't Show on Installer. [SOLVED]

Post by soydios on Thu 14 Jun 2012, 17:34

Right first of all, I had an 'unexpected error' so I uninstalled everything and started again.

My Base game was already cracked so all I needed to do was place it into my Applications folder. Then after that I installed the 1.34 update, then installed all of the expansion packs on top. However the Expansions were coming up with 'unexpected error' when I was trying to click on the Expansion to update it, but it wouldn't open. However, when I clicked on the base game it was opening perfectly fine and it said that the Expansion was installed correctly.

Then I used the Ultimate fix, to patch the game and all the Expansions.

After all the Epatches, I then updated to 1.34 again. Then I installed all my store stuff, sometimes it came up with 'unexpected error' as it was trying to update the Expansions that I couldn't do earlier on. But after a few tries it updated and everything worked correctly.

Morale of the story keep trying and you'll get it right Smile

soydios
Beginner
Beginner

Male Posts : 12
Points : 2010
Reputation : 0
Join date : 2012-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Expansion Packs Doesn't Show on Installer. [SOLVED]

Post by Adwomin on Thu 14 Jun 2012, 21:04

Hello,

Glad to hear you got it to work!
Indeed, like I love to say: Patience, is the key to success.
And never give up, of course.

Enjoy the game!

_________________
Bonsoir, friend.


~ Nobody's gril. ~
avatar
Adwomin
free society
free society

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : GTA Series, Cities: Skylines, Prison Architect, Borderlands series
Female Posts : 19211
Points : 1026423
Reputation : 2253
Join date : 2010-03-12
Age : 16
Location : Del Perro Heights

View user profile https://www.games4theworld.org

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum