Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

View previous topic View next topic Go down

Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Fruityloopz on Thu 06 Dec 2012, 16:24

Hello,

Recently I've had this issue with the Multitab 6000 not working correctly. When she's listening to a tabcast nothing happens, and the moodlet doesn't show up. I had this issue before and the store content fix worked, but ever since I deleted it to get the new store content fix that you guys posted after seasons, it hasn't worked again. Can anyone help with this? Sad

Fruityloopz
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 51
Points : 1862
Reputation : 0
Join date : 2012-09-05
Age : 23
Location : PA, USA

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Adwomin on Thu 06 Dec 2012, 22:11

Hello,

Please try the Store Fixes on our official MediaFire account: mediafire.com ?8hvd25izaiea4

_________________
Bonsoir, friend.


~ Nobody's gril. ~
avatar
Adwomin
free society
free society

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Favourite games : GTA Series, Cities: Skylines, Prison Architect, Borderlands series
Female Posts : 19211
Points : 1026346
Reputation : 2242
Join date : 2010-03-12
Age : 15
Location : Del Perro Heights

View user profile https://www.games4theworld.org

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Fruityloopz on Thu 06 Dec 2012, 22:42

I already have that store fix downloaded, and it's not working

Fruityloopz
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 51
Points : 1862
Reputation : 0
Join date : 2012-09-05
Age : 23
Location : PA, USA

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Aɾყα on Fri 07 Dec 2012, 09:17

Hello,

Make sure you've installed it correctly, this is the exact same store fix as before, only it fixes more. See if it works if you disable your other mods.

_________________




"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
Aɾყα
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15105
Points : 20009
Reputation : 1430
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Fruityloopz on Sat 08 Dec 2012, 18:33

I'm pretty sure I have it installed right (the instructions are kind of confusing, since I use a mixture of sims3pack files and package files)... I know my mods aren't affecting anything either. So far I'm using the instructions for the sims3pack files and nothing is working.

Also, I've noticed that things like The Lucky Simolean Casino aren't showing up in the community lot bin to be placed, even though it is definitely installed. I honestly have no idea what's going on anymore. Suggestions?

Fruityloopz
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 51
Points : 1862
Reputation : 0
Join date : 2012-09-05
Age : 23
Location : PA, USA

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Auntie Bella on Sat 08 Dec 2012, 21:25

Okay, you need to tell us, what you did with what.
So we can help you. Very Happy

_________________
Coffee is chintastisc!

avatar
Auntie Bella
Posting Lord
Posting Lord

Windows version :
  • Windows Vista

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Sims
Female Posts : 297
Points : 2135
Reputation : 24
Join date : 2012-09-23
Age : 40
Location : Denmark

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Fruityloopz on Sat 08 Dec 2012, 23:59

So all of a sudden the multitab started working again and I have no idea what fixed it. All though, I'm still having the problem with the casino not showing up in the bin.

Fruityloopz
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 51
Points : 1862
Reputation : 0
Join date : 2012-09-05
Age : 23
Location : PA, USA

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Auntie Bella on Sun 09 Dec 2012, 00:28

Did you buy a new Multitab6000 after installing the Store Fixes?
That could have done the trick - sorry for not thinking of about that.

About the Casino, you have to uninstall it and reinstall it.
I had the same problem and with most of the lots from the store after Seasons, so I delete it all from DCBackup, DCCache - doing this makes all the install items disappear, so you have to reinstall it all!

Which I did last night - all 579 files from the Store and only took 4 of the time, making sure that every item was installed then by not making the computer and the sims 3 doing so much work and thereby not installing some content properly. It took me about 3 hours....

Hopefull by that I have learn to take copies of my files before patching and installing new expansion and extras - I hope Embarassed

#Edit

If you are willing to do the same, here is a guide how to delete it all for sure!!
http://games4theworld.bestgoo.com/t2208-sims3pack-installed-world-inaccessible-or-wont-install-fix

_________________
Coffee is chintastisc!

avatar
Auntie Bella
Posting Lord
Posting Lord

Windows version :
  • Windows Vista

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Sims
Female Posts : 297
Points : 2135
Reputation : 24
Join date : 2012-09-23
Age : 40
Location : Denmark

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Fruityloopz on Sun 09 Dec 2012, 02:27

Edit: Okay, I got what you said and it works now. The only thing I'm having problems with now is the new stove in Monte Vista not having any interactions.

Fruityloopz
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 51
Points : 1862
Reputation : 0
Join date : 2012-09-05
Age : 23
Location : PA, USA

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Auntie Bella on Sun 09 Dec 2012, 07:44

@Fruityloopz wrote:Edit: Okay, I got what you said and it works now. The only thing I'm having problems with now is the new stove in Monte Vista not having any interactions.

I'm so happy to hear that it's all working now, well the old stuff is. Very Happy
We all have some problems with the new oven and are patiently waiting for the new Store Fixes release. bounce *coff* waiting patiently.

_________________
Coffee is chintastisc!

avatar
Auntie Bella
Posting Lord
Posting Lord

Windows version :
  • Windows Vista

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Sims
Female Posts : 297
Points : 2135
Reputation : 24
Join date : 2012-09-23
Age : 40
Location : Denmark

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Fruityloopz on Mon 10 Dec 2012, 02:53

Sob... so now I have double of all of my store content installed apparently. How do I fix this??? Nothing I'm trying is working :l

Fruityloopz
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 51
Points : 1862
Reputation : 0
Join date : 2012-09-05
Age : 23
Location : PA, USA

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Beef sticks on Mon 10 Dec 2012, 07:47

If some of your items are not showing up in the game but they are displayed as installed in the launcher, then you do this

http://games4theworld.bestgoo.com/t2208-sims3pack-installed-world-inaccessible-or-wont-install-fix

I had the exact same problem you did with my worlds and items

Not only did my worlds come back but all the missing items as well

G4TW mods are the BEST!

_________________



avatar
Beef sticks
Posting Freak
Posting Freak

Windows version :
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)

Favourite games : Elder Scrolls, Assassins Creed, Halo, Sims, MK vs DCU, Locomotion, Simcity
Male Posts : 163
Points : 2037
Reputation : 4
Join date : 2012-08-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Auntie Bella on Mon 10 Dec 2012, 13:18

@Fruityloopz wrote:Sob... so now I have double of all of my store content installed apparently. How do I fix this??? Nothing I'm trying is working :l

Go in to the DCBackup folder and see, if you can find all the files named (2) they're the new installed, remove them, should do the trick

_________________
Coffee is chintastisc!

avatar
Auntie Bella
Posting Lord
Posting Lord

Windows version :
  • Windows Vista

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Sims
Female Posts : 297
Points : 2135
Reputation : 24
Join date : 2012-09-23
Age : 40
Location : Denmark

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Fruityloopz on Mon 10 Dec 2012, 19:45

I dont see anything like that. Should I just delete them all again and reinstall them? Or will that give me a third copy of everything...?

Fruityloopz
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 51
Points : 1862
Reputation : 0
Join date : 2012-09-05
Age : 23
Location : PA, USA

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Auntie Bella on Mon 10 Dec 2012, 20:10

It will if you do delete the files in the DCBackup folder and DCCache folders

_________________
Coffee is chintastisc!

avatar
Auntie Bella
Posting Lord
Posting Lord

Windows version :
  • Windows Vista

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Sims
Female Posts : 297
Points : 2135
Reputation : 24
Join date : 2012-09-23
Age : 40
Location : Denmark

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Fruityloopz on Mon 10 Dec 2012, 20:54

Edit: Fixed it! The problem was that I had to delete the extras in the installed worlds folder.

Fruityloopz
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 51
Points : 1862
Reputation : 0
Join date : 2012-09-05
Age : 23
Location : PA, USA

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Aɾყα on Tue 11 Dec 2012, 10:52

Hello,

Anything else we can help you with?

_________________




"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
Aɾყα
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15105
Points : 20009
Reputation : 1430
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Fruityloopz on Tue 11 Dec 2012, 17:57

Argh, yes. Now the problem is happening again and I found out I have double all lots as well. I really need to know how to fix this xD;

Fruityloopz
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 51
Points : 1862
Reputation : 0
Join date : 2012-09-05
Age : 23
Location : PA, USA

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Auntie Bella on Tue 11 Dec 2012, 22:05

@Fruityloopz wrote:Argh, yes. Now the problem is happening again and I found out I have double all lots as well. I really need to know how to fix this xD;

That's The Library Folder

_________________
Coffee is chintastisc!

avatar
Auntie Bella
Posting Lord
Posting Lord

Windows version :
  • Windows Vista

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Sims
Female Posts : 297
Points : 2135
Reputation : 24
Join date : 2012-09-23
Age : 40
Location : Denmark

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Aɾყα on Wed 12 Dec 2012, 14:06

Hello,

It is. But, it really shouldn't affect game play at all. But look in Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Library to see if you have any duplicates.

_________________




"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
Aɾყα
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15105
Points : 20009
Reputation : 1430
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Store Fixes worked!

Post by ninjahmoves on Tue 08 Jan 2013, 22:20


Just a quick butt-in... The Store Fixes worked! I had the same problem with my premium content yesterday, none of it worked as it was supposed to and I found out it's because I made the mistake of deleting the ccmerged.package file inside DCBackup folder when I cleaned out my hard drive... So i got the fixes and voila! All my contents are up and running! (I only have .sims3pack files so it wasn't too hard) Thanks G4TW!!! bounce
avatar
ninjahmoves
Posting Nerd
Posting Nerd

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims 3, Tony Hawk, Fight Night, DMC, Hitman, NFS
Female Posts : 38
Points : 1743
Reputation : 0
Join date : 2012-12-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by gabriellesolis on Sat 12 Jan 2013, 18:59

I just spent 2 hours trying to fix the same issue, and it still didn't work. I followed all the instructions step by step and deleted and re-installed everything.
Now the thing I want to know is...
Is the reason why it's not working is because I'm still playing the same game file from before I did all of this?
Do I have to start a whole new game for this multitab to work?

I also seen that someone in a previous post on the same topic just update a new resource.cfg, how do I go about doing so?

_________________
avatar
gabriellesolis
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows Vista

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Everything and Anything Sims
Female Posts : 10
Points : 1688
Reputation : 0
Join date : 2013-01-12
Age : 27
Location : Canada

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Aɾყα on Sun 13 Jan 2013, 09:26

Hello,

You don't have to start a new game. You may have to sell the existing multitab and buy a new one.

There's a current resourcefile in the framework you can download here. There's no need to install the entire framework, just grab the resourcefile to replace the one you're using.

It's also possible that you don't have the ccmerged package, doublecheck your DCBackup folder to make sure.

_________________




"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
Aɾყα
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15105
Points : 20009
Reputation : 1430
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by gabriellesolis on Fri 18 Jan 2013, 02:04

Yes I did that already, but it didn't do much and I did not delete the cmerged file. I really don't know what it could be at this point. I've done everything including unistalling and reinstalling. I just don't think it's going to work until they actually fix it with the next update. All my other premium items work except the Ice cream machine, but that's no worries for me, I enjoy the deep fryer more anyways.

_________________
avatar
gabriellesolis
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows Vista

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : Everything and Anything Sims
Female Posts : 10
Points : 1688
Reputation : 0
Join date : 2013-01-12
Age : 27
Location : Canada

View user profile

Back to top Go down

Re: Multitab 6000 not working correctly. [SOLVED]

Post by Aɾყα on Fri 18 Jan 2013, 11:17

@gabriellesolis wrote:Yes I did that already, but it didn't do much and I did not delete the cmerged file. I really don't know what it could be at this point. I've done everything including unistalling and reinstalling. I just don't think it's going to work until they actually fix it with the next update. All my other premium items work except the Ice cream machine, but that's no worries for me, I enjoy the deep fryer more anyways.

Let's continue trying to fix this in your own topic.

_________________




"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
Aɾყα
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15105
Points : 20009
Reputation : 1430
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum