The Sims 1: The Complete Collection problem...

View previous topic View next topic Go down

The Sims 1: The Complete Collection problem...

Post by JayBird42991 on Thu 13 Dec 2012, 10:41

I ownloaded, installed and applied the crack, when i start the game it shows it doing something, i think its loading the expansions it shows a dialogue box that loading and then it just keeps looping, like going back to the begining after its done loading, it was like this for 2 hrs?!?! please help!!!!

JayBird42991
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 7
  • Windows Vista

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Posts : 16
Points : 1881
Reputation : 0
Join date : 2012-11-23
Age : 26
Location : Wilson, N.C

View user profile http://www.facebook.com/firaneoki

Back to top Go down

Re: The Sims 1: The Complete Collection problem...

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Thu 13 Dec 2012, 11:07

Hello,

How odd. Did the installation go as expected?

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"
avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15118
Points : 20170
Reputation : 1459
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims 1: The Complete Collection problem...

Post by invalidusername on Thu 13 Dec 2012, 21:24

What expansions do you have?

EDIT//Yeah, disregard me. I didn't read the title all the way through properly. Facepalm


Last edited by invalidusername on Fri 14 Dec 2012, 08:24; edited 1 time in total
avatar
invalidusername
=D Child of Admin =D
=D Child of Admin =D

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims, Assassin's Creed (All), Elder Scolls, Dragon Age : Origins, Harvest Moon, Mario, Zelda, Psychonauts, SimCity, House of the Dead : Overkill, Magic: The Gathering, Saint's Row, Civilization 5, The Witcher
Female Posts : 2043
Points : 4618
Reputation : 219
Join date : 2011-10-20
Age : 24
Location : Michigan

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims 1: The Complete Collection problem...

Post by JayBird42991 on Fri 14 Dec 2012, 04:22

i downloaded the sims 1 complete collection from the games4theword website and it include all the expansions when you install it the installation went fine. it is basically loading the expansions to the game and it just keeps looping

JayBird42991
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 7
  • Windows Vista

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Posts : 16
Points : 1881
Reputation : 0
Join date : 2012-11-23
Age : 26
Location : Wilson, N.C

View user profile http://www.facebook.com/firaneoki

Back to top Go down

Re: The Sims 1: The Complete Collection problem...

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Fri 14 Dec 2012, 09:36

Hello,

Would you mind reinstalling it with the use of this video?

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"
avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15118
Points : 20170
Reputation : 1459
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims 1: The Complete Collection problem...

Post by JayBird42991 on Fri 14 Dec 2012, 13:00

I was 100% sure i had done exactly wat the vieo had showed me, the first time. But i uninstalled it and redid it exactly the way the video had just to be sure. After that i loaded the game. It goes to the town view. and again, shows a dialogue box that says " The sims Unleashed please wait while we blah blah blah" Then it changes to " The sims Superstar, please wait while we bla blah blah" and then does it again for some magic expansion or something. but after that the screeen kind of goes out like if i had hit the windows button, but then it loads up and starts back at "The sims unleashe, please wait while we blah blah blah"?

JayBird42991
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 7
  • Windows Vista

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Posts : 16
Points : 1881
Reputation : 0
Join date : 2012-11-23
Age : 26
Location : Wilson, N.C

View user profile http://www.facebook.com/firaneoki

Back to top Go down

Re: The Sims 1: The Complete Collection problem...

Post by invalidusername on Fri 14 Dec 2012, 17:42

Did you restart after uninstalling and before reinstalling?
avatar
invalidusername
=D Child of Admin =D
=D Child of Admin =D

Windows version :
  • Windows 8

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims, Assassin's Creed (All), Elder Scolls, Dragon Age : Origins, Harvest Moon, Mario, Zelda, Psychonauts, SimCity, House of the Dead : Overkill, Magic: The Gathering, Saint's Row, Civilization 5, The Witcher
Female Posts : 2043
Points : 4618
Reputation : 219
Join date : 2011-10-20
Age : 24
Location : Michigan

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims 1: The Complete Collection problem...

Post by JayBird42991 on Sat 15 Dec 2012, 12:07

Im going to try uninstalling, restarting, and than reinstalling it just to make sure that isnt the issue

JayBird42991
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 7
  • Windows Vista

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Posts : 16
Points : 1881
Reputation : 0
Join date : 2012-11-23
Age : 26
Location : Wilson, N.C

View user profile http://www.facebook.com/firaneoki

Back to top Go down

Re: The Sims 1: The Complete Collection problem...

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Sat 15 Dec 2012, 13:27

Hello,

Please let us know the result.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"
avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15118
Points : 20170
Reputation : 1459
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims 1: The Complete Collection problem...

Post by needstofap on Mon 17 Dec 2012, 00:21

im having the exact same problem, the game installs fine, but then the loading screens of the expansion packs just cycle forever. i uninstalled, reinstalled, and restarted my computer, but it still did not work.

needstofap
Beginner
Beginner

Posts : 1
Points : 1825
Reputation : 0
Join date : 2012-12-17

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims 1: The Complete Collection problem...

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Mon 17 Dec 2012, 11:25

@needstofap wrote:im having the exact same problem, the game installs fine, but then the loading screens of the expansion packs just cycle forever. i uninstalled, reinstalled, and restarted my computer, but it still did not work.

Hello,

Did you use the video?
If you did, and the problem persists, please open a new topic. It'll be easier for us to give more personal support and keep track.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"
avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15118
Points : 20170
Reputation : 1459
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims 1: The Complete Collection problem...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum