Control panel bug after installing Pets

View previous topic View next topic Go down

Control panel bug after installing Pets

Post by fbm on Wed 26 Dec 2012, 12:06

I installed Pets yesterday (I only have this EP and the base game). My control panel always looks like this:
http://i14.servimg.com/u/f14/18/00/77/16/bug10.jpg
I can't see any of the pets on the panel, therefore I cannot control them. I disabled all my mods but I still have this bug. Any ideas what's causing it and how to fix it?

fbm
Beginner
Beginner

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 1
Points : 1761
Reputation : 0
Join date : 2012-12-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Control panel bug after installing Pets

Post by ☠ ~ Aɳɳ ~ ☠ on Fri 28 Dec 2012, 09:52

Hello,

Would you mind testing the game with a clean The Sims 3 folder? To do this, backup and remove the The Sims 3 folder from Documents\Electronic Arts and start the game to see if it looks normal.
If it does, you can copy your saves, mods and downloads folders to this new The Sims 3 folder and play your savegame again.

_________________
"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
☠ ~ Aɳɳ ~ ☠
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15112
Points : 20088
Reputation : 1437
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum