Mods not working! ):

View previous topic View next topic Go down

Mods not working! ):

Post by xuoyevoli on Thu Jan 10, 2013 7:09 pm

Hi, I'm sorry, I'm not really sure where this should thread should go under so I put it here instead.. (>.<)


I followed the steps with The Store Fix. It didn't work for some reason. I've double checked that all my Mods fodder are in my document\ea\sims3\ .
I am able to launch the game, just unable to use any of the mods. When I started (I installed hidden spring), they said I need to purchase Hidden Spring. When I on the launcher, nothing was shown, no custom/updates/downloads/uploads.

Please help! ):

xuoyevoli
Beginner
Beginner

Female Posts : 11
Points : 2357
Reputation : 0
Join date : 2011-03-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Mods not working! ):

Post by Aɾყα on Thu Jan 10, 2013 9:21 pm

Hello,

You have 2 unrelated problems here.

1. Your mods folder doesn't work.
Please read this and make sure that's what you did to set up the mods folder for the packages.

2. The game is telling you to purchase store content.
Start your game and go to options. Here, you can turn off the in game store. I'm not sure which tab has that option though, just browse through the options until you find one that mentions "store" or "shop" and uncheck the box.
If installed correctly, your custom content should show up, and the game isn't going to prompt you to buy extra stuff anymore.

_________________




"Under sun and sky, we greet you warmly"

avatar
Aɾყα
Forum Administratrix
First Lady of the Forum
Forum Administratrix First Lady of the Forum

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows XP
  • Windows 10

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 15105
Points : 20011
Reputation : 1430
Join date : 2011-05-31

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum