The Sims 3 Pets - Sims 3 has stopped working when moving a family into a lot

View previous topic View next topic Go down

The Sims 3 Pets - Sims 3 has stopped working when moving a family into a lot

Post by midnightrosexs on Tue 29 Jan 2013, 02:07

I've done everything I can think of, including the ultimate fix. I've got base game, supernatural and seasons installed (all games4theworld). It only does this when I have a pet in my family (works fine if not). Happens on all worlds.

EDIT: Did a clean uninstall and reinstall of the base and pets (followed steps on both ultimate fix and DEP etc), problem continued. Checked some of the solutions on the forums and sadly, no luck. Uninstalled until I'm able to get a fix

midnightrosexs
Beginner
Beginner

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 10

System architecture :
  • 64 bits (x64)

Favourite games : The Sims (1/2/3), Wow
Female Posts : 3
Points : 2044
Reputation : 0
Join date : 2012-12-24
Age : 27
Location : uk

View user profile

Back to top Go down

Re: The Sims 3 Pets - Sims 3 has stopped working when moving a family into a lot

Post by Webmaster on Wed 30 Jan 2013, 20:25

Hello there,

Sorry for the late reply!
This sounds like a familiar problem.
Do you have any Mods or Custom Content?

Webmaster
Webmaster

Webmaster

Windows version :
  • Windows 8
  • Windows 7

System architecture :
  • 32 bits (x86)
  • 64 bits (x64)

Female Posts : 19210
Points : 1026733
Reputation : 2268
Join date : 2010-03-12

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum